Menu Prague Fashion Weeku: den první
Co si nadcházející pražský Fashion Week představit jako hostinu, kterou s láskou a precizností připravil celý špalír nadaných kuchařů? Tým Lukáše Loskota, kterému se podařilo překonat provinční omezení, tak poněkolikáté servíruje dobroty, na kterém si návštěvníci pochutnají různými smysly.
Předkrm
Vaří: Van Graaf Junior Talent Card: Daniela Pešková- Filip Jakab- Kateřina Plamitzerová
čas: 13 hodin
místo: OD Kotva, Zásobovací garáže, Revoluční 1
Zmíněné trio mladých a talentovaných rozptýlí chmury, že česká móda nemá budoucnost. Lehké jako pěna z makrely, ale zároveň nečekané jako kozí sýr a jeřabiny.
První hlavní chod
Vaří: La Formela a Zuzana Kubíčková
čas: od 15 hodin
místo: Kotva, Zásobovací garáže, Revoluční 1
Nadějní a poměrně etablovaní designéři, se svými obdivovateli i celebritami, které jim holdují. Ačkoliv stylově rozdílní, mají společnou lásku k šťavnatým barvám a siluetám, které dokáží odhalit. Modely od La Formely by mohly chutnat jako smažené artyčoky a Zuzana Kubíčková by třeba servírovala růžové kalamáry a špenát.
Druhý hlavní chod
Vaří: Chatty
čas: od 17 hodin
místo: OD Kotva, Zásobovací garáže, Revoluční 1
Duo Anna Tušková a Radka Sirková uvádí svou prezentaci ve spolupráci s vizuálním umělcem Michalem Škapou. Necháme se překvapit, stejně jako když degustujeme molekulární kuchyni.
Dezert
Vaří: Kateřina Geislerová
čas: od 19 hodin
místo: OD Kotva, Zásobovací garáže, Revoluční 1
Letní kolekce 017 návrhářky, působící převážnou část své kariéry v Paříži, nese název Na vlně. Díky klasickým ženským střihům a častému použití krémových a hnědých odstínů fantazírujeme o créme brulée s mučenkou.